Bijna onderweg... dus nu inpakstress!

Gepost door: Corry Gepost op: 21 mei 2008 | 0 Reacties

Zijn er mensen die fluitend wat spullen in een koffer/tas gooien, pasjes en tandenborstel pakken en zo de auto, dan wel trein of vliegtuig instappen? Kan iemand mij dan een stoomcursus geven om ook zo te worden?


Hier staan al dágen stapeltjes door het hele huis. Stapeltjes met kleding, boeken, kaarten en andere spullen die ik zeker niet mag vergeten. Daartussen slingeren koffer, tassen en tasjes waar alle spullen een keer inmoeten. De strijkplank staat te wachten op de spullen die nog gestreken moeten worden.

En oja, er wordt geklust in het huis de komende weken, dus er moest ook nog een en ander leeggehaald en verhuisd worden. Brrrrrrrr. Ik zal heel blij zijn wanneer we vrijdag in de auto zitten. Of beter nog, zondag door Venetië dwalen. En om helemaal uit te rusten is de lange boottocht van 24 uur naar Griekenland ideaal. Maandagavond om 20.00 uur vertrekken we vanuit Venetië om vervolgens dinsdagavond 20.00 uur in Igoumenitsa aan te komen.

Het plan is om door Epirus te trekken. Ben benieuwd... want verder dan Parga en Sivota ben ik in die regio nog niet geweest!

De lang boottocht zal ik gebruiken om de eerste belevenissen hier te plaatsen. En de boeken- en filmlijst bij te werken!

 

 


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments