Bijna op weg

Gepost door: Corry Gepost op: 5 april 2017 | 1 Reacties

Tags: , ,

assets/2017/_resampled/SetWidth260-IMG2825.JPG

De auto is volgepakt, de route is uitgestippeld en de overnachtingen zijn gereserveerd. We kunnen op pad. Nou ja, bijna dan. Nog een nachtje slapen en oja, ook nog even verzinnen waar de kleine reistas, paar plastic zakjes, stapel tijdschriften en twee boeken gepropt moeten worden. En het fototoestel moet natuurlijk ook nog mee, het statief laat ik maar thuis. Gaat echt niet meer, alle gaatjes zijn eigenlijk al gevuld...

Ineens is het dan toch 5 april, the day before. Vrijwel iedereen gedag gezegd, uitgezwaaid en bedankjes geappt. Afgehaakt van het werk (ja echt, voicemail ingesproken en mailbeantwoorder ingesteld) en het laatste eten uit de koelkast opgegeten. De afwasmachine draait nog, maar de was is opgeruimd en de katten zijn uit logeren. We gaan naar Poros, op naar ons nieuwe huisje!

We vertrekken morgen rond half negen en rijden via Belgie naar het zuiden van Duitsland. Lekker op het gemakje, hier en daar koffie, lunch of een wandeling en slapen ergens in de buurt van Ulm. Vrijdag richting Ehrwald, koffie drinken bij Evelien, die daar al weer jaren woont. En dan weer op het gemakje verder richting Italie. Niet haasten, geen snelheidsrecords verbreken, onze vakantie begint als we de deur uit stappen... Greece, here we come!

volle auto


 

 

Plaats je reactie

Comments

  • Goede reis. En succes met het inrichten van jullie nieuwe (t)huis 👍😎

    Posted by Noëlle, 05/04/2017 10:28pm (5 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments