Zevenhonderd ‘Griekse’ boeken op de lijst…een mijlpaal op de rand van 2010!

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 31 december 2010 11:51 | 0 Reacties

Tags: , ,

Zojuist heb ik zeven boeken toegevoegd aan de Griekse boekenlijst, wat een totaal van zevenhonderd titels oplevert!  Een  mijlpaal, waarvoor ik iedereen bedank die eraan heeft meegewerkt. Uit de statistische overzichten van de website heb ik opgemaakt dat de Griekse boekenlijst in een behoefte voorziet. Ik hou me dan ook altijd aanbevolen voor aanvullingen. Samen bouwen we zo een handig overzicht op waar veel mensen gebruik van kunnen maken! En...

0 reacties | Lees het volledige artikel

Help, mijn huis verraadt mij…!

Gepost door: Corry in de categorie: Inspiratie Gepost op: 29 december 2010 21:09 | 2 Reacties

Tags:

Op de een of andere manier heb ik in vakanties altijd het gevoel dat ik dringend weer eens moet opruimen. Misschien komt het doordat ik dan meer tijd heb om de overal rondslingerende boeken te verzamelen, op het inmiddels redelijk volgepakte bureau te zoeken naar mijn schaar die ik al weken kwijt ben en tussendoor te bedenken welke stapel tijdschriften ik zal beginnen 'weg te lezen'. Ik bedenk me dat ik eens gelezen heb dat ambitieuze mensen over een netter huis beschikken dan mensen met minder statusgevoelige aspiraties. Een samenvatting heb ik bewaard, hou je vast.

2 reacties | Lees het volledige artikel

Winter in Zeeland

Gepost door: Corry in de categorie: Inspiratie Gepost op: 18 december 2010 15:43 | 0 Reacties

Tags:

Wow! Wat een heerlijke verrassing vanmorgen...sneeuw, heel veel sneeuw. Een witte loper uitgelegd tot voor mijn deur, de auto voorzien van een dikke witte jas en zachte gedempte geluiden in de verte. Ik begin er bijna van te fluisteren als ik met mijn felgekleurde waterlaarsjes om de schep en bezem ga. De buurman is zijn auto aan het uitgraven, twee kinderen zijn in alle vroegte al met hun sleetje op stap en een enkele moedige fietser waagt een ritje door de dikke sneeuwlaag in de straat.

0 reacties | Lees het volledige artikel

Duurzaam reizen: zittend op de bank met een boek

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 11 december 2010 17:17 | 0 Reacties

Tags: ,

De avonden zijn weer lang en ook het weer nodigt regelmatig uit tot bankhangen en lezen. Voor alle Griekenlandfans heb ik een paar boeken op een rijtje gezet om ook in Nederland in de winter al helemaal in Griekse sferen te komen. Duurzaam reizen dus, in je hoofd, met je voeten onder een plaid of bij de verwarming

0 reacties | Lees het volledige artikel

Interne communicatie anno 2010

Gepost door: Corry in de categorie: Communicatie Gepost op: 1 december 2010 21:34 | 0 Reacties

Tags: , , ,

De gemiddelde organisatie zal anno 2010 nog niet bol staan van intern hyvende, twitterende en bloggende medewerkers. Nog steeds zijn de supercommunicatieve community's over het algemeen voorbehouden aan vooruitstrevende, vaak commerciële en zeer innovatieve werkomgevingen. Dat neemt niet weg dat in rap tempo binnen organisaties de behoefte ontstaat aan communicatietools die mensen in hun privéleven al steeds meer gewend zijn. Dat betekent interactieve vormen van contact, meer gelijkwaardigheid in de communicatie en toegankelijke (bedrijfs)informatie voor iedereen en op elk gewenst moment.

0 reacties | Lees het volledige artikel