De flauwgevallen imam

Gepost door: Corry in de categorie: Koken en eten Gepost op: 30 juli 2011 11:04 | 3 Reacties

Tags: ,

Ik ben dol op aubergines en erg blij dat ze weer in grote hoeveelheden op de markt liggen. Natuurlijk, ze zijn inmiddels het hele jaar door verkrijgbaar, maar op de een of andere manier spreken grote stapels op de markt me gewoon meer aan. Tja, vast een rudimentair trekje wat met seizoenskost te maken heeft. Hoe dan ook, ik heb aubergine gekocht en ga vandaag een volgend recept uit het kookboek 'De Griekse keuken thuis koken'. Dit keer een lekker bijgerechtje wat je met een salade en/of gehaktballetjes of spinaziepasteitjes gemakkelijk als hoofdgerecht kunt serveren: Melitzanes imam bayildi (aubergines met gestoofde tomaat). Het is een gerecht met een (klein) verhaal.

3 reacties | Lees het volledige artikel

Een héél kookboek uitkoken? Mmm, waarom niet…maar dan wel Grieks!

Gepost door: Corry in de categorie: Koken en eten Gepost op: 24 juli 2011 15:46 | 2 Reacties

Tags: , , ,

Geen idéé meer waar en wanneer ik het las maar om de een of andere reden schiet het me steeds weer te binnen en blijft het me blijkbaar fascineren. Een kookboek helemaal koken. HELEMAAL, dus alle gerechten een keer op tafel zetten. Elke dag iets anders. En nu heb ik bedacht, dat ik dat ook eens ga doen. Tja, dan komt de hamvraag, welk kookboek is dan het meest geschikt, het leukst en hopelijk ook het lekkerst van allemaal. Ik heb een groot aantal van de plank gehaald en doorgebladerd en steeds weer mezelf proberen voor te stellen of ik het dan ga volhouden om het hele boek door te koken. Ik zal eerlijk zijn, het kan nauwelijks een verrassing zijn dat het een van de Griekse kookboeken wordt...

2 reacties | Lees het volledige artikel

Hoe internet en sociale media je wereld groter en je werk leuker maken

Gepost door: Corry in de categorie: Communicatie Gepost op: 7 juli 2011 16:14 | 0 Reacties

Tags: ,

Ruim 16 jaar geleden 'kreeg' ik een website toebedeeld. Ik was weliswaar totaal niet overtuigd van de noodzaak van dit cadeau van ICT (mensen willen toch liever een brochure..), maar bedacht dat ik er dan toch in elk geval wel zinnige informatie op moest zetten. Het duurde niet zo heel lang voordat ik door kreeg dat de site een handige, actuele aanvulling op de brochures was. In 1998 richtte ik een compleet nieuwe site in en nog twee jaar later kwam een reserveringsmodule, een evenementenpagina met database en een 'printing on demand' functionaliteit. Internet was definitief doorgebroken en zelfs ik was helemaal om. Anno nu zijn websites zoveel mogelijk interactief, wordt volop gebruik gemaakt van sociale media en is het niet meer voor te stellen hoe de wereld zonder internet zou zijn.

0 reacties | Lees het volledige artikel