Griekenland, land in vertwijfeling

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 25 september 2011 20:42 | 2 Reacties

Tags:

Over de Griekse crisis (of wat mij betreft de crisis van ons allemaal die momenteel vooral Griekenland treft) hou ik mij op dit blog zeer rustig. Je kunt er veel woorden aan wijden, alle woorden bij elkaar kunnen toch niet uitdrukken hoe het nu écht is om te leven in een land dat aan de zijlijn van Europa is gezet. Gedirigeerd naar de periferie van onze gestroomlijnde wereld, met de o zo beschaafde, correcte en altijd de waarheid sprekende rijke landen (...) die het altijd beter menen te weten. En ondertussen van harte mee hebben geholpen om de situatie zo uit de hand te laten lopen. En dat dit per dag ernstiger lijkt te worden laten de volgende artikelen zien.

2 reacties | Lees het volledige artikel

Waar heb ik het nu zo druk mee?

Gepost door: Corry in de categorie: Inspiratie Gepost op: 20 september 2011 22:23 | 0 Reacties

Goeie vraag. Alweer is de avond omgevlogen. Om zes uur was ik thuis, om half zeven zat ik met bord op schoot (lang leve koken voor twee dagen en de magnetron..) naar Masterchef te kijken. Hoera! Het was in elk geval weer gelukt om tijdig te eten, want Masterchef kijken met lege maag hou ik niet lang vol. Dan loopt het water uit de mond, krijg ik trillende handen en ben in staat om alles wat naar eten ruikt uit de kast te trekken. Maar goed, na Masterchef vanavond toch tijd zat om een heel blog te schrijven. Niet gelukt, waarom?

0 reacties | Lees het volledige artikel

To blog or not to blog

Gepost door: Corry in de categorie: Inspiratie Gepost op: 19 september 2011 17:52 | 3 Reacties

Een weblog hebben en een week niet schrijven is een soort van blogger-zelfmoord. Dat las ik een tijd geleden ergens op internet. Ik moest er vandaag weer aan denken toe ik me realiseerde dat de laatste weken voorbij gevlogen zijn en ik al VIER WEKEN niets geschreven heb. Althans niet op mijn weblog. Schande. Ik weet het en beloof niet eens dat ik mijn leven zal beteren. Mijn voornemens zijn namelijk onveranderd positief, alleen word ik dagelijks ingehaald door de realiteit van te veel  plannen voor te weinig tijd. O ja? En hoe zit het dan met keuzes....?

3 reacties | Lees het volledige artikel