Zolderblues

Gepost door: Corry in de categorie: Inspiratie Gepost op: 26 februari 2012 18:18 | 0 Reacties

Tags:

Mijn leven staat deze weken in het teken van de zolder. Het leeghalen van die zolder wel te verstaan. En niet alleen de zolder zelf, het gedeelte waar een mens meestal meer verzamelt dan dat hij ooit graag heeft bezeten, nee de hele bovenverdieping moet leeg, dus ook de twee slaapkamers en de overloop. Zucht. Het betekent praktisch gezien dat een deel van mijn dagelijks leven nu in dozen, koffers en plastic zakken wordt gestopt. Om vervolgens her en der te worden neergezet, wachtend op betere tijden. Straks zelfs inclusief mezelf.

0 reacties | Lees het volledige artikel

Geef Griekenland een kans

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 25 februari 2012 10:26 | 0 Reacties

Tags:

Griekenland blijft het nieuws beheersen en wekelijks wordt duidelijker dat de situatie voor veel mensen heel ernstig is. Al eerder schreef ik dat het geschetste imago van de niet werkende, altijd in de zon zittende en met vrienden kletsende Griek niet de gehele waarheid is. En uit de nieuwsberichten van de laatste weken blijkt dat de nuance nog steeds ontbreekt. En toch gloort er een beetje hoop op wat meer inzicht. Een groep Griekse ondernemers in het buitenland probeert het tij wat te keren en schaart zich achter het motto 'Geef Griekenland een kans'. 

0 reacties | Lees het volledige artikel

Cirkel van invloed

Gepost door: Corry in de categorie: Communicatie Gepost op: 17 februari 2012 18:54 | 2 Reacties

Tags:

Naar huis rijden na een lange en gewoonlijk drukke werkdag is altijd weer een momentje van rust. Heerlijk invoegen in de kleine file op weg naar de snelweg, gelaten accepteren dat het niet opschiet en ondertussen genieten van de muziek die mijn drukke gedachten tot rust moet brengen. Er zijn slechtere manieren te bedenken om af te kicken van de dagelijkse hectiek denk ik. Ook vanavond wervelen allerlei ´to-do's door mijn hoofd, afgewisseld met vragen waar om het gaat zoals het gaat en hoe ik in hemelsnaam toch gestructureerd mijn werk kan blijven doen in een omgeving die nog het meest weg heeft van een draaikolk onder een spectaculaire waterval.

2 reacties | Lees het volledige artikel

Kkkkkkkoud... tijd voor een verwarmend soepje!

Gepost door: Corry in de categorie: Koken en eten Gepost op: 4 februari 2012 01:00 | 0 Reacties

Tags: ,

Mijn telefoon geeft aan dat het buiten -10 graden is. Brrrrrr. Dat mag je met recht koud noemen. Ik heb al besloten dat ik vandaag niet naar buiten ga. Ik ben al een week geveld door een hardnekkige griep of verkoudheid, met te veel gehoest, te veel snot en te veel slaap als gevolg. En sinds gisteren komt er nog nauwelijks geluid uit als ik praat. Ook dat nog. Kortom, ben nog steeds beetje zielig en ik hoef vandaag dan ook nog niet naar buiten van mezelf. Boodschappen worden voor mij gedaan en ik ga soep maken met wat ik in voorraad heb. Een overheerlijke, supergezonde en vooral ook supermakkelijke kikkererwtensoep!

0 reacties | Lees het volledige artikel