Griekenland van A tot Z: de letters B en C

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 30 augustus 2012 21:18 | 0 Reacties

Tags: ,

Ik zal het maar meteen opbiechten, er zijn niet zoveel bestemmingen met de letter B zodat ik deze letter combineer met de C, waarbij de focus gewoon meteen op de C ligt. Ik zou natuurlijk kunnen schrijven over Binnen-Mani en Buiten-Mani zoals soms wordt gedaan. Ik zie de Mani liever als een geheel en benoem deze onder de M. Vandaag dus aandacht voor onder meer ... de Cycladeneilanden.

0 reacties | Lees het volledige artikel

Regenachtig weekend, tijd voor stoofvlees met zonnig tintje!

Gepost door: Corry in de categorie: Koken en eten Gepost op: 26 augustus 2012 11:46 | 1 Reacties

Tags: ,

Ik ben dol op stoofvlees en het regenachtig weekend dat ze ons hebben beloofd heb ik maar eens aangegrepen om weer stoofvlees op het menu te zetten. Met een zonnig tintje. Dat dan weer wel. Uit het kookboek 'De Griekse keuken thuis' komt onderstaand stoofgerecht van rundvlees met aubergine. Makkelijk en superlekker, wat wil een mens nog meer?

1 reacties | Lees het volledige artikel

Griekenland van A tot Z: elke reis is een prachtige ervaring!

Gepost door: Corry Brand in de categorie: Gepost op: 7 augustus 2012 18:45 | 4 Reacties

Tags: ,

Tja. Ik ben natuurlijk enigszins bevooroordeeld, maar als je het mij vraagt kun je gewoon elk jaar wéér naar Griekenland zonder het gevoel te krijgen dat je ‘alweer dezelfde stenen, hetzelfde strand en dezelfde kroeg’ tegenkomt. Mits je een beetje voorbereid je keuze maakt en niet meteen de meest voor de hand liggende reisbestemming kiest. En hierbij wil dit blog de komende weken aan bijdragen. Griekenland van A tot Z is het thema voor de komende 26 dagen met wat tips voor bestemmingen om minimaal een paar dagen te verblijven. Vandaag bestemmingen beginnend met de letter A…

4 reacties | Lees het volledige artikel