Griekenland van A tot Z: de letters F en G

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 29 december 2012 15:13 | 0 Reacties

Tags: , , , , , , ,

Ambitieus ben ik aan deze serie begonnen, met de gedachte twee keer in de week een volgende bijdrage te posten. O hoe naïef... Opgegeten door de tijd lukt het me nauwelijks  om twee keer per kwartaal een blog te schrijven! Enfin, hier dan nu toch de volgende letters in de serie, de F en G. Wat een heerlijke letters! Diverse prachtige plaatsen passeren de revue, zoals Fira, Georgioupoli en Gythion.

0 reacties | Lees het volledige artikel

Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013!

Gepost door: Corry in de categorie: Inspiratie Gepost op: 22 december 2012 09:47 | 1 Reacties

Ik wens iedereen een leuke kerstvoorbereiding, fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013 toe. Laten we hopen dat ook in Griekenland het tij gaat keren en er verbetering komt in de barre leefomstandigheden van veel Grieken. Daarvoor is behalve een behoudend begrotingsbeleid vooral visie nodig hoe het systeem opnieuw moet worden ingericht. In dit blog ook een link naar een TV-uitzending over de crisis in Griekenland.

1 reacties | Lees het volledige artikel

Lezen over Griekenland

Gepost door: Corry in de categorie: Griekenland Gepost op: 9 december 2012 14:23 | 3 Reacties

Tags: , ,

De winter is begonnen en bij de open haard is het goed toeven met een boek. Zonder open haard ook trouwens, een comfortabele bank of stoel is wel een must. Om na te mijmeren over de laatste of vooruit te kijken naar de volgende vakantie in Griekenland of gewoon om meer te weten te komen over het land en zijn bewoners zijn er tal van boeken die je kunt lezen. Hieronder zet ik wat tips van lezers van het Griekenlandforum Oriste, de Facebookgroep Hart voor Griekenland en van mezelf en vrienden van mij bij elkaar.

3 reacties | Lees het volledige artikel