Boekenmarkt Middelburg 5 mei

Gepost door: Corry Gepost op: 28 april 2019 | 0 Reacties

Tags: , , ,

assets/2012/_resampled/SetWidth260-Griekse-hoekje.jpg

Vandaag over een week, 5 mei, is er weer een grote boekenmarkt in Middelburg. Wij zijn ook weer van de partij, met onder meer een grote collectie Griekenland gerelateerde boeken (Nederlandstalig) en een collectie Grieke literatuur (in het Nieuwgrieks). De weersvoorspellingen voor 5 mei lijken heel aardig, hopelijk blijft het zo!

We kijken er elk jaar weer naar uit: meedoen aan de grote boekenmarkt in Middelburg met (onder meer) onze collectie 'Griekse' boeken levert altijd een leuke dag op, met allerlei verhalen en belevenissen van diverse Griekenlandliefhebbers die even langskomen. Mensen praten ons bij over de laatste vakantie en wisselen met elkaar allerlei tips en reissuggesties uit. 

Behalve literatuur en leesboeken die zich in Griekenland afspelen nemen we ook een aantal mooie kijkboeken, reisboekjes en flink wat boeken in het Nieuwgrieks mee. Onze kraam is herkenbaar aan de Griekse vlag. 

boek

Zoek je een bepaald boek? Als je even mailt welk boek en we hebben het in voorraad, houden we het vrijblijvend in de ochtend voor je apart (tot 13.00 uur).

De markt is van 10 - 17 uur.

 

boek

 

boek

 


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments