Even geen Griekenland maar Duitsland voor de boeg

Gepost door: Corry Gepost op: 8 juli 2008 | 0 Reacties

Tags:

Altijd leuk om een reisje in het verschiet te hebben, al is het een kleintje! De heerlijke reis door Griekenland is nog niet vergeten. Venetië, Zagoria, Ioannina, Metsovo, Lefkas, Valtos, en de lange (24 uur!) én gezellige bootreis terug naar Venetië. Allemaal nog vers in het geheugen, maar toch weer leuk om een weekend erop uit te gaan.


In dit geval naar Trier, van 1 tot 4 augustus. Natuurlijk, het laatste nachtje van de vakantie sliepen we ook in Trier, maar dat was véél te kort om er echt van te genieten. Nu dan toch vier dagen om veel te doen. Shoppen natuurlijk, maar ook wandelen, het Weinfest in Olewig bezoeken, als het mooi weer is langs de Moezel fietsen, lekker eten, enzovoort. Het hotel Deutscher Hof ligt superdicht bij de stad (5 minuten van het centrum), redelijk dicht bij Olewig, én schuin tegenover een prima Grieks restaurant! Wat wil je nog meer? Duitsland is dan wel geen Griekenland, maar beide landen liggen mij na aan het hart. En ook de Moezelregio is sub-tropisch..!

Mmmmm, even voorgenieten dus. Op het moment dat ik dit schrijf luister ik naar een prachtige CD van Κωνσταντίνα, een Cypriotische zangeres met een geweldige stem. Vrijwel alle nummers zijn mooi. Ze zingt nu over 'ένα ταξιδάκι' die ze gaat maken, naar Marrakech. Staat ook nog op mijn verlanglijstje, maar voorlopig is Trier al prima!


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments