Even nagenieten

Gepost door: Corry Gepost op: 2 oktober 2013 | 2 Reacties

Tags:

En dan ... zijn er ineens drie maanden voorbij. Juli, augustus, september, maanden vol zon, zomer, buiten eten, wijntje drinken, gezelligheid en veel werk. Geen idee waar de uren, dagen en weken mee gevuld zijn geweest maar de zomermaanden zijn definitief voorbij. In mijn hoofd zijn veel verhaaltjes geboren maar geen een is hier op het blog verschenen. Niets, nada, tipota. Geen excuus, het kwam er gewoon niet van. 

Niet dat ik niets heb geschreven. Integendeel. Maar vrijwel alles om het dagelijks brood te verdienen. Privé bleef het bij wat Twitterberichtjes. Terugkijken op de Griekenlandreis heb ik ook gedaan en afgelopen weekend dan toch eindelijk de laatste foto's uitgezocht. Uit de in totaal 1500 foto's heb ik een presentatie van 300 foto's voor vrienden en familie samengesteld en 70 foto's online gezet op de  fotosite Flickr. Voor wie het leuk vindt om een beetje mee te reizen, neem eens een kijkje!

En m'n blog? Nee, gaat niet de ijskast in. Ik beloof beterschap, misschien niet meteen van 't weekend maar binnenkort start ik het weer op.


 

 

Plaats je reactie

Comments

  • Hoi Martin, dank voor je berichtje en het komt goed. Nog even en dan keert de rust hier weer wat terug en daarmee de inspiratie. En wat je laatste opmerking betreft, daar ga ik ook nog een blog aan wijden!

    Posted by Corry, 06/10/2013 9:53pm (8 years ago)

  • Corry, Gelukkig, ik dacht even dat je er klaar mee was! Ik snap dat je even je rust nam maar ben blij dat je de komende winter ons weer gaat voorzien van vitamine-Griekenland. :-) Ik heb genoten van je Griekenlandreis en ben eigenlijk wel een beetje jaloers. Zou het zelf ook wel willen ondernemen!

    Posted by Martin, 05/10/2013 10:48pm (8 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments