Het Griekse hoekje

Gepost door: Corry Gepost op: 8 mei 2012 | 2 Reacties

Tags: ,

Wat was dat leuk afgelopen zondag! Voor het eerst stonden we met onze boeken op de jaarlijkse grote boekenmarkt in Middelburg. Een markt met 140 kramen en een fantasisch, gevarieerd en specialistisch aanbod aan 2e hands en nieuwe boeken. Spannend om hier een keer aan mee te doen. Omdat ik fanatiek Griekenland gerelateerde boeken heb verzameld de afgelopen jaren (en er dus veeeel te veel in huis heb..) besloot ik om Griekenland als centraal thema te kiezen. Met veel verrassende ontmoetingen en soms bijzondere verhalen als resultaat!

Van te voren had ik via Twitter en het Oriste forum (Griekenland-forum met veel leden) verteld dat ik dit een keer ging doen. Dat had al veel leuke reacties als gevolg! Zoveel mensen die ook van Griekenland houden en me succes en plezier toewensten op deze markt. Vrienden die de dag ervóór nog een tasje boeken kwamen brengen! Op de dag zelf stonden de eerste Griekenlandbezoekers al tegen 10 uur bij de kraam, die herkenbaar was aan de Griekse schoolkaart die we hadden opgehangen. Het werd de hele dag erg gezellig in het 'Griekse hoekje'!

Boekenmarkt

Veel boeken kregen een belangstellende volgende eigenaar en ik hoop dat er enthousiast gelezen wordt de komende weken. Leuk om diverse forumleden nu ontmoet te hebben en minstens zo leuk om, hopelijk, ook toevallige bezoekers aangestoken te hebben met het Griekenlandvirus. De Grieken hebben het nodig dat we toch blijven gaan en waar mogelijk mee helpen aan het weer in beweging krijgen van de economie. Al zal dat niet meevallen met de verkiezingsuitslag van afgelopen zondag. Hoe het verder zal gaan? Geen idee, ik wens iedereen die erbij betrokken is veel wijsheid toe en hoop op een of beter nog vele goede ingevingen en de nodige daadkracht om deze te verwezenlijken.

Tja, en nu zoveel boeken uit de collectie zijn verdwenen, moet ik natuurlijk weer hard gaan sparen voor volgend jaar! En voor het aanbod op de site. Aankomend weekend ga ik in elk geval de lijst helemaal updaten, want ik heb de afgelopen weken ook van alles aangekocht. En er zijn natuurlijk boeken verkocht die nu mogelijk nog op de lijst staan. Leuke klus om dat uit te gaan zoeken.


 

 

Plaats je reactie

Comments

  • Hoi Patricia, jammer! Tja, volgend jaar zijn we er weer, eerste zondag in mei. Maar ja, duurt nog een tijdje. Staat wel ook een lijst op de site al is natuurlijk leuker om lekker in boeken te bladeren. Maar wie weet tot een andere keer!

    Posted by corry, 07/06/2012 10:27pm (10 years ago)

  • Hallo Corrie, wat jammer dat ik dat niet wist, we waren in Vlissingen waar ik geboren ben. anders was ik zeker langs gekomen!

    Posted by Patricia, 07/06/2012 10:12am (10 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments