Jaaaaaaaaaaaa, morgen op reis - 10 weken Griekenland

Gepost door: Corry Gepost op: 1 mei 2009 | 0 Reacties

Tags: ,

Hiep hoi, ondanks alle tumult rond de Mexicaanse griep (voor mij extra werk dankzij mijn baan bij de gezondheidsdienst) ga ik morgen dan toch echt voor 10 weken naar Griekenland.
De auto is volgepakt, natúúrlijk neem ik weer veel te veel mee. De auto is ietsjepietsje minder vol dan in 2006 toen ik 20 weken ging. Ach ja, of je nu 3 weken of 20 weken gaat, een basisvoorraad neem je altijd mee. Vandaar Knipogen.


We vertrekken morgen om 7.00 uur en hopen ergens rond 19.00 bij ons hotel in Noord-Italië te zijn. Genoeg stops onderweg om te genieten van de rit, dus we gaan er gewoon een dag over doen. Zondag door naar Ancona, de boot gaat om 17.00 uur. En ook die dag is dus een leuk ritje, door een prachtig bergachtig deel van Italië en op het eind door het glooiende landschap van Toscane.

We varen naar Patras, en op de boot gaan we eens bedenken welk deel van de Pelop we de eerste twee weken gaan bekijken. Boek en kaarten gaan mee aan boord, dus moet lukken. Ik verheug me erg op de Griekse zon, het lekkere eten, de in het voorjaar werkelijk schitterende natuur en straks op lekker zwemmen in zee (vind ik in mei nog véél te koud, maar in juni gaat het vaak al prima). Ik verheug me iets minder op het chaotische verkeer en de ongelukbevorderende rijstijl van de Grieken. Iemand zei eens dat Grieken dagelijks aan straatraces doen, en dat is eigenlijk ook zo... Maar, ik weet dat het zal wennen. Als ik terug ben in Nederland, vind ik het hier allemaal makke schapen en teutende oma's Schamen...

Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik ga proberen om dit weblog weer regelmatig bij te werken, zodat het thuisfront ook beetje mee kan genieten Lachen!


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments