Op naar de driehonderd!

Gepost door: Corry Gepost op: 13 maart 2010 | 0 Reacties

Tags: ,

Ik ben aan het opruimen. Althans ik doe een poging. Om de een of andere reden schiet het niet echt op. Ik pak op, bekijk, leg neer, verplaats, lees wat, zet weer neer, bedenk me en zet ze ergens anders, enzovoort. Tja. Mijn boekenkasten boven puilen uit. En dat moet anders. Ik kijk naar de overloop, daar staan tig kleurige kratten met boeken me toe te smilen. Wat ben ik blij dat ik vanaf april weer met een hele voorraad naar de boekenmarkten kan! Daarvoor zijn de afgelopen maanden weer heeeel veel boeken ingekocht, uitgezocht, verzameld, geordend en van labels voorzien in kratten en dozen gegaan. Nu mijn eigen boekenkasten nog. Daar moet ik streng zijn voor mezelf, er moet wat weg…! Het wordt te veel, ik blijf nieuwe kopen en er is geen plaats meer. 

Mijn Griekenlandverzameling groeit ook de planken af. Aan dat soort boeken kan ik natuurlijk helemaal geen weerstand bieden als ik door de Kringloopwinkel loop. Of op Marktplaats aan het rondstruinen ben. Gisteren nog een verhalen- en gedichtenbundel gescoord, met verzamelde Griekse verhalen en gedichten, vertaald door Mario Molegraaf en Hans Warren. Het was bovendien een titel die nog niet op de boekenlijst stond. Ook weer leuk als aanvulling. De afgelopen weken zijn er weer  12 titels bijgekomen, na wat speurtochten op internet. De spoeling wordt dunner natuurlijk. Maar toch hoop ik de volgende keer boven de 300 uit te komen! Wie dus nog een boekje heeft/kent dat er nog niet opstaat, MAIL MIJ! 

En voor wie het interesseert, de boekenlijsten zijn weer ververst. Ze zijn nog niet heringedeeld, dat komt de volgende keer.


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments