Weer terug in Nederland... snif (beetje maar)

Gepost door: Corry Gepost op: 19 juni 2008 | 0 Reacties

Tags:

Even leek er gewoon geen eind aan de reis te komen, maar de laatste week besefte ik toch dat het er dit jaar niet in zat. Geen 5 maanden maar 'slechts' een kleine 3 weken reizen door mijn favoriete vakantieland. En nu zijn alle spullen uitgepakt, hier en daar slingeren nog een blik olijfolie en wat flessen wijn en ouzo rond.


Het was weer een supervakantie, heerlijk geweest tot en met de laatste dag. Alhoewel de een na laatste wat moeizamer verliep. Dit was de reisdag vanuit Venetië, waarbij we bijna 1000 kilometer hebben afgelegd, naar Trier in Duitsland. Natuurlijk hadden we halverwege kunnen slapen, maar Trier heeft altijd een magische aantrekkingskracht op mij. Mijn geboortestad, vol cultuur en gezelligheid en liggend in een prachtige omgeving. Ik vind het er geweldig en probeer regelmatig er heen te gaan. Eerlijk gezegd hebben ook de winkels een magische aantrekkingskracht... Ik kon dan ook geen weerstand bieden aan de verleiding om drie winkels in te gaan (valt mee toch?) en wat kleding en een paar sneakers aan te schaffen. Verder de gebruikelijke 'boodschappen' en tegen drieën reden we richting huis!

De herinneringen spoken nog door mijn hoofd en de Griekse kookboeken liggen al klaar. Nog een beetje nagenieten, verhalen vertellen en foto's tonen aan de bezoekers deze week en zondag een Grieks etentje in elkaar flansen. Leuke afsluiting. Maandag weer aan het werk... (heb ik ook weer zin in hoor).


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments