Zevenhonderd ‘Griekse’ boeken op de lijst…een mijlpaal op de rand van 2010!

Gepost door: Corry Gepost op: 31 december 2010 | 0 Reacties

Tags: , ,

Zojuist heb ik zeven boeken toegevoegd aan de Griekse boekenlijst, wat een totaal van zevenhonderd titels oplevert!  Een  mijlpaal, waarvoor ik iedereen bedank die eraan heeft meegewerkt. Uit de statistische overzichten van de website heb ik opgemaakt dat de Griekse boekenlijst in een behoefte voorziet. Ik hou me dan ook altijd aanbevolen voor aanvullingen. Samen bouwen we zo een handig overzicht op waar veel mensen gebruik van kunnen maken! En...

...behalve titelaanvullingen zijn ook minibeschrijvingen erg welkom. Regelmatig zoek ik via Google boeken op internet op om een beschrijving toe te voegen, maar het zijn er erg veel en alle hulp is welkom. Heb je een boek gelezen en kun je de inhoud in twee zinnen  beschrijven, stuur me a.u.b. een mailtje of reageer onderaan deze pagina. Ik voeg de beschrijving meteen toe waardoor het maken van een keuze voor een boek weer wat gemakkelijker wordt.

De komende weken worden bij zoveel mogelijk titels extra trefwoorden toegevoegd aan de beschrijving, voor zover deze er nog niet bij staan. Dit zal het zoeken nog wat vergemakkelijken.  Via de zoekfunctie kun je op ieder woord zoeken. Trefwoorden die worden toegevoegd: spanning; Griekse oudheid; mythologie; oorlog; reisverslag; poëzie; verhalen; kinderboek; sprookje, jeugdboek; roman; chicklit; liefde; leven in Griekenland; biografie. Mogelijk wordt dit lijstje nog uitgebreid als hiervoor aanvullende suggesties komen.

En nu moet ik als een haas hapjes gaan maken voor vanavond... Voor je het weet staat de visite voor de deur en heb ik nog niks te eten!

 


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments