Fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013!

Gepost door: Corry Gepost op: 22 december 2012 | 1 Reacties

Ik wens iedereen een leuke kerstvoorbereiding, fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013 toe. Laten we hopen dat ook in Griekenland het tij gaat keren en er verbetering komt in de barre leefomstandigheden van veel Grieken. Daarvoor is behalve een behoudend begrotingsbeleid vooral visie nodig hoe het systeem opnieuw moet worden ingericht. In dit blog ook een link naar een TV-uitzending over de crisis in Griekenland.

Omdat ik het een boeiende reportage vind, voeg ik hier de link toe naar de IKON uitzending waarin Paul Rosenmüller Griekenland bezoekt.

 


 

 

Plaats je reactie

Comments

  • Ik sluit mij in het geheel aan bij de woorden van Corry. Iedereen een gelukkig en vooral een gezond 2013 met veel Griekenland.

    Posted by Martin, 25/12/2012 5:17pm (9 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments