To blog or not to blog

Gepost door: Corry Gepost op: 19 september 2011 | 3 Reacties

Een weblog hebben en een week niet schrijven is een soort van blogger-zelfmoord. Dat las ik een tijd geleden ergens op internet. Ik moest er vandaag weer aan denken toe ik me realiseerde dat de laatste weken voorbij gevlogen zijn en ik al VIER WEKEN niets geschreven heb. Althans niet op mijn weblog. Schande. Ik weet het en beloof niet eens dat ik mijn leven zal beteren. Mijn voornemens zijn namelijk onveranderd positief, alleen word ik dagelijks ingehaald door de realiteit van te veel  plannen voor te weinig tijd. O ja? En hoe zit het dan met keuzes....?

Iedere minuut kun je maar een keer uitgeven, het is aan jou om te beslissen waaraan. Niet alleen de dingen goed doen is belangrijk, kijk vooral naar 'de goede dingen doen'. Tijd is er in overvloed, kies bewust hoe je deze besteden wilt. Als je alle tijd van de wereld zou hebben zou je dan nu andere dingen doen? We hebben het niet druk; we zijn gewoon lekker bezig. En ga zo maar door, de wijze raad spat van scherm en pagina's. Vele goeroes hebben nog meer antwoorden en tegelijkertijd gaat de dagelijkse tredmolen voort.

Niettemin, vier weken geen posting is natuurlijk niet de bedoeling terwijl de onderwerpen voor het oprapen liggen. Het is jammer om daar niets mee te doen. Vanavond krijg ik bezoek (met Griekse koekjes, daar zet ik dus echt alles voor opzij ...!)  maar morgenavond pak ik de digitale pen ter hand. Nu nog even bedenken of ik het dan over Griekenland ga hebben of over eten...

Delphi


 

 

Plaats je reactie

Comments

 • ik heb in september een bijna identieke foto gemaakt

  Posted by Mary, 23/10/2011 10:08am (10 years ago)

 • Dit is Delphi ;-). Een van de (zo niet dé) mooiste sites die ik ooit heb gezien. Ben drie keer geweest, gelukkig ook een keer half maart, met heel weinig andere toeristen heerlijk rondgestruind.
  Bij m'n reisjes zet ik gewoonlijk erbij waar de foto genomen is maar dit was een 'sfeerplaatje'... Niettemin, je hebt gelijk. Kleine moeite om het er even bij te vermelden.

  Posted by Corry, 12/10/2011 5:44pm (10 years ago)

 • Durf het bijna niet te vragen, omdat het ongetwijfeld een hele bekende bezienswaardigheid is in Griekenland.
  Toch heb ik geen idee waar het is (op de geplaatste foto dus).
  Om mij niet nogmaals in verlegenheid te brengen: is het misschien een idee om ook bij foto's een uitleg te geven waar de foto gemaakt is :)

  Posted by Alien, 04/10/2011 9:25pm (10 years ago)

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments