Wat doe je als het de hele dag regent????? LEZEN!

Gepost door: Corry Gepost op: 29 november 2009 | 0 Reacties

Tags:

Grijs, druilerig, nat, donker, er zijn tal van beschrijvingen mogelijk die vandaag van toepassing lijken te zijn. 'Sofa-weer' zei een kennis van mij een keer, die daar zeker de voordelen van inzag... En eigenlijk ben ik het wel met hem eens. Ik blijf vandaag ook gewoon de hele dag binnen. Beetje opruimen, veeeeeeeeeeeel studeren (tenslotte ben je aan het begin van een cursus altijd het fanatiekst! En aan het eind... als het moet) en dan nog een beetje lezen. Verder beetje kletsen, lekker koken en nu even wat op dit weblog neerzetten.

Vanmorgen heb ik de Griekse boekenlijst en de filmlijst bijgewerkt. Dus, zoek je nog inspiratie voor een leuk boek in een Griekse entourage, kijk gewoon even op het lijste (link aan de rechterkant)! Als je het boek googelt krijg je in de meeste gevallen een uitgebreide beschrijving waar het over gaat.

Wat het koken betreft, ik heb een kikkererwtengerecht beloofd en soep met zwart-oogboontjes, maar helaas is allebei nog niet gelukt. Althans, nog niet klaargemaakt, lukken doet het vast wel, ik hou van simpele recepten. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, het komt er echt een keertje aan deze winter...

Regen in Griekenland, Ioannina juni 2008. Volgens insiders regent het er ALTIJD Knipogen

 


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments