Winter in Zeeland

Gepost door: Corry Gepost op: 18 december 2010 | 0 Reacties

Tags:

Wow! Wat een heerlijke verrassing vanmorgen...sneeuw, heel veel sneeuw. Een witte loper uitgelegd tot voor mijn deur, de auto voorzien van een dikke witte jas en zachte gedempte geluiden in de verte. Ik begin er bijna van te fluisteren als ik met mijn felgekleurde waterlaarsjes om de schep en bezem ga. De buurman is zijn auto aan het uitgraven, twee kinderen zijn in alle vroegte al met hun sleetje op stap en een enkele moedige fietser waagt een ritje door de dikke sneeuwlaag in de straat.

Winter in Zeeland. In geen vijftien jaar is er zoveel gevallen, bijna 20 centimeter! We leven minimaal één dag in een witte sprookjeswereld, de zon schijnt en ik ga aan de wandel. Mijn stad is veranderd in een filmdecor.

Molen Bolwerk

 

Bolwerk

 

vest in de stad

 

Toeschouwer in mijn vensterbank

 


 

 

Plaats je reactie

Comments

No one has commented on this page yet.

RSS feed for comments on this page | RSS feed for all comments